Focaccia alle cipolle
TM31 TM5 TM6

Focaccia alle cipolle

4.8 (514 ocen)

Składniki

Impasto

  • 100 g di latte
  • 25 g di lievito di birra fresco
    lub 2 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 10 g di zucchero
    lub 10 g di malto di orzo
  • 200 g di acqua
  • 50 g di olio di oliva + q.b.
  • 600 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
  • 1 cucchiaio di sale

Farcitura

  • 45 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle bianche pulite a fette
    lub 200 g di cipolle rosse pulite a fette
  • 50 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2143 kJ / 512 kcal
Białko
12.9 g
Węglowodany
80.7 g
Tłuszcz
17.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy