Gluten Free Cheese Choux

Gluten Free Cheese Choux

4.1 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
25 pieces

Składniki

  • Gruyère cheese cut in pieces
    150 g
  • milk
    200 g
  • vegetable oil
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • tapioca starch
    250 g
  • medium eggs
    2

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 2 g
Kalorie 441 kJ / 105 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...