Urządzenia i Akcesoria
Pecan and Cranberry Rye Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
14 slices
Składniki
-
pecan nut halves150 g
-
water300 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
caster sugar1 Tbsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
rye flour150 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil for greasing
-
dried cranberries100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
274 mg
Białko
5 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min
Crusty Spelt Bread
2 godz. 20 min
Cranberry Orange Scones
30 min
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min
Walnut Bread
2 godz. 45 min
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Classic Wholemeal
2 godz. 40 min