Pecan and Cranberry Rye Bread

Pecan and Cranberry Rye Bread

4.8 57 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
14 slices

Składniki

  • pecan nut halves
    150 g
  • water
    300 g
  • dried instant yeast
    2 ¼ tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • caster sugar
    1 Tbsp
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    300 g
  • rye flour
    150 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • olive oil for greasing
  • dried cranberries
    100 g

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 212 kcal / 887 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 27 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 274 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...