Pecan and Cranberry Rye Bread
TM6 TM5

Pecan and Cranberry Rye Bread

4.8 (51 ocen)

Składniki

  • 150 g pecan nut halves
  • 300 g water
  • 2 ¼ tsp dried instant yeast
    lub 25 g fresh yeast, crumbled
  • 1 Tbsp caster sugar
  • 300 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 150 g rye flour
  • 2 tsp fine sea salt
  • olive oil, for greasing
  • 100 g dried cranberries

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
887 kJ / 212 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
274 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy