Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 šalotka, napůl
- 500 gramů dýně hokkaidó, na kousky (3 cm)
- 200 gramů jablek, na kousky (3 cm)
- 100 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 40 gramů másla, na kousky
- 150 gramů suchého bílého vína
- 450 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 200 gramů vařených, oloupaných kaštanů, vakuově balených, napůl
- 20 gramů citrónové šťávy
- dýňový olej, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1027 kJ / 245 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolicový krém
30min
Cuketovo-rajčatová polévka
40min
Smoothie bowl se špenátem a goji
15 Min
Kakaový chia puding
35min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45 Min
Houbová směs na těstoviny
50min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35min
Polévka z batátů s rybími kousky
40min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min
Mrkvová krémová polévka
30min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min
Dýňová polévka se smetanou
40min