Postre de chabacano con yogur de vainilla

Postre de chabacano con yogur de vainilla

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porciones

Składniki

  • 120 - 150 g de soletas en mitades
  • 30 g de mantequilla sin sal en trozos
  • 50 g de azúcar
  • 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 200 g de chabacanos frescos, sin semillas y en cubos (1-2 cm)
    200 g de duraznos, o nectarinas, cos, sin semillas y en cubos (1-2 cm)
  • 80 g de yogur de vainilla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 141 mg
Białko 6 g
Kalorie 1141 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...