Urządzenia i Akcesoria
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Pavlova
-
granulated sugar300 g
-
egg whites from large eggs7
-
cream of tartar1 pinch
-
cornflour2 Tbsp
-
white wine vinegar1 tsp
-
cocoa powder sieved1 tsp
Topping
-
double cream400 g
Assembly
-
fresh raspberries225 - 250 g
-
chocolate shavings for decoration
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
1390 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Buttercream icing
5 min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 godz. 15 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Chocolate icing (ganache)
20 min
Whipped Cream
10 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min