Urządzenia i Akcesoria
Chicken with egg and almond sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
almonds toasted100 g
-
eggs hard-boiled2
-
extra virgin olive oil100 g
-
onions cut into pieces300 g
-
garlic cloves3
-
chicken thighs, skin on, with bones1200 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
bay leaves, dried2
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.62 g
Kalorie
2312 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
35.92 g
Węglowodany
5.17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Chicken garam masala
50 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Fruit Ice Cream
5 min
Cod with citrus butter
50 min
Steamed rice
25 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Seafood Korma
40 min
Apple cake
1 godz.
Chicken with almonds and raisins
30 min