Urządzenia i Akcesoria
Chicken with egg and almond sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
almonds toasted100 g
-
eggs hard-boiled2
-
extra virgin olive oil100 g
-
onions cut into pieces300 g
-
garlic cloves3
-
chicken thighs, skin on, with bones1200 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
bay leaves, dried2
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.62 g
Kalorie
2312 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
35.92 g
Węglowodany
5.17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Mexican chicken soup
40 min
Courgette omelette
40 min
Chicken ball kebabs with rice
1 godz. 40 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Baked spinach and eggs
40 min
Courgette side dish
30 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.