Urządzenia i Akcesoria
Chicken with egg and almond sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
almonds toasted100 g
-
eggs hard-boiled2
-
extra virgin olive oil100 g
-
onions cut into pieces300 g
-
garlic cloves3
-
chicken thighs, skin on, with bones1200 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
bay leaves, dried2
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.62 g
Kalorie
2312 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
35.92 g
Węglowodany
5.17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Brak ocen
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Brak ocen
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Seafood Pozole
1 godz. 15 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Angolan fish stew (Calulu)
50 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Avo and egg spread
35 min