Urządzenia i Akcesoria
Chicken with egg and almond sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
almonds toasted100 g
-
eggs hard-boiled2
-
extra virgin olive oil100 g
-
onions cut into pieces300 g
-
garlic cloves3
-
chicken thighs, skin on, with bones1200 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
bay leaves, dried2
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.62 g
Kalorie
2312 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
35.92 g
Węglowodany
5.17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Cucumber soup
25 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Hot and sour soup
55 min
Spicy sea bass (samke harra)
50 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Baked spinach and eggs
40 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min