Urządzenia i Akcesoria
Millet Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
millet soaked overnight200 g
-
golden flaxseeds25 g
-
agave nectar20 g
-
water770 g
-
rock salt¼ tsp
-
tahini paste2 tbsp
-
beetroot juice (see tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Desserts
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegan Tangzhong Bread
3 godz. 5 min
Avocado Orange Butter
10 min
Crunchy caramel popcorn
2 godz. 15 min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 godz. 10 min
Tri-Colour Ginger Rice
45 min
Pumpkin Kaya
35 min
Soya Yoghurt
12 godz. 10 min
Antioxidant detox juice
10 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Plant Candy Bar Bites
1 godz. 50 min
Egg-free mayonnaise
10 min
Mango Cappuccino
10 min