Millet Cakes

Millet Cakes

3.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions

Składniki

  • millet soaked overnight
    200 g
  • golden flaxseeds
    25 g
  • agave nectar
    20 g
  • water
    770 g
  • rock salt
    ¼ tsp
  • tahini paste
    2 tbsp
  • beetroot juice (see tips)
    3 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 448 kJ / 107 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...