Urządzenia i Akcesoria
Millet Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
millet soaked overnight200 g
-
golden flaxseeds25 g
-
agave nectar20 g
-
water770 g
-
rock salt¼ tsp
-
tahini paste2 tbsp
-
beetroot juice (see tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Desserts
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Virgin Chai Vanilla Cocktail
Brak ocen
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2 godz.
Paleo Breakfast Cereal
40 min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4 godz. 45 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 godz. 5 min
Soy Yogurt
11 godz. 30 min
Green Tea Pudding
2 godz. 20 min
Citrus and Carrot Juice
5 min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 godz. 55 min
Banana tofu ice cream
10 min
Gluten-Free Monkey Bread
1 godz. 45 min
Almond Milk
6 godz. 10 min