Urządzenia i Akcesoria
Millet Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
millet soaked overnight200 g
-
golden flaxseeds25 g
-
agave nectar20 g
-
water770 g
-
rock salt¼ tsp
-
tahini paste2 tbsp
-
beetroot juice (see tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Desserts
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 godz. 5 min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Cashew Butter Spread
5 min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 min
Purple Potato Mochi
55 min
Lemongrass Tempeh
1 godz. 15 min
Pumpkin Kaya
35 min
Mushroom Beef Balls
50 min
Mango Cheesecake
6 godz. 35 min
Coconut Milk
20 min
Cashew Butter
50 min
Peanut butter and cookie ice cream
13 godz. 15 min