Urządzenia i Akcesoria
Caramel sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
250 g brown sugarwhite sugar250 g
-
cream, min. 30% fat200 - 250 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
butter, unsalted cold and as much as possible in one piece (approx. 60 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1 g
Kalorie
2136 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel toffees
2 Std.
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Strawberry Panna Cotta
4 Std. 40 Min
Choux pastry
2 Std.
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Mayonnaise
5 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chocolate hazelnut spread
45 Min
Béchamel sauce
15 Min
Chocolate syrup
20 Min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min