
Urządzenia i Akcesoria
Neapolitan
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 pieces
Składniki
White fondant (see tip)
-
sugar300 g
-
water100 g
Vanilla biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
natural vanilla extract10 g
-
plain flour70 g
-
cornflour (starch)30 g
Chocolate biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
plain flour50 g
-
cornflour (starch)30 g
-
cocoa powder, unsweetened20 g
Ganache
-
dark chocolate, 70% cocoa solids250 g
-
cream, min. 30% fat200 g
To finish
-
water to be adjusted according to weight of fondant30 g
-
chocolate sprinkles50 g
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
283 kcal /
1188 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
10.9 g
Węglowodany
40.4 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Treat Yourself
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria