Urządzenia i Akcesoria
Home-style sponge cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 portion
Składniki
-
butter, unsalted or salted (from cows' milk) for greasing
-
baking soda½ tsp
-
cream of tartar1 tsp
-
AU cornflour, with wheat80 g
-
wheat flour30 g
-
caster sugar130 g
-
egg (from chicken) room temperature, separated and yolks reserved4
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
water, hot2 tbsp
-
cream, 35 % fat400 g
-
strawberry hulled, sliced lengthways, plus extra for decorating500 g
-
icing sugar (may contain 3-5% anti-caking agent) for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
106 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1129.7 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea soup (Revithia)
Brak ocen
Basic vanilla cake
55 min
Blueberry Muffins
45 min
Anzac Biscuits
30 min
Mango Ice Lollies
6 godz. 20 min
Vegan Apple and Nut Crumble with Raisins
Brak ocen
Iced Ring Biscuits
1 godz. 10 min
Chocolate chip muffins
1 godz.
Eggless Chocolate Cake
1 godz. 25 min
Vanilla Sponge Layer Cake
2 godz. 35 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Easy Chocolate Cake
1 godz. 15 min