Urządzenia i Akcesoria
Rice cake with sweet azuki bean paste
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Sweet azuki bean paste
-
dried azuki beans soaked for 4-24 hours150 g
-
water850 g
-
brown sugar50 g
Rice cake
-
white rice flour (see tips)100 g
-
125 g sweet rice flourglutinous rice flour125 g
-
icing sugar60 g
-
milk75 g
-
dried fruit (e.g. raisins, apricots, peaches), cut in small pieces15 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Brak ocen
Double Pie Dough
Brak ocen
Temaki Sushi
1 godz.
Pineapple parcels
1 godz.
Checkerboard Sablés (Metric)
2 godz. 30 min
Traditional Gugelhupf
2 godz. 55 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Vegetables with Brown Rice (6-8 months)
1 godz. 5 min
Sweet buns (Navettes)
2 godz.
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1 godz.
Basic Soup Purée
45 min