Urządzenia i Akcesoria
Custard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
600 g
Składniki
-
whole milk450 g
-
sugar to taste50 - 70 g
-
egg yolks from large eggs6
-
1 tsp vanilla bean pastenatural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
264.8 mg
Białko
27.7 g
Kalorie
3372.2 kJ /
806 kcal
Tłuszcz
38.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
84.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Lavender Shortbread
1 godz.
Béchamel Sauce
15 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Apple Crumble and Custard
4 godz.
Béchamel Sauce
15 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Custard
15 min
Spooning Custard
15 min
Scottish Tablet
2 godz. 15 min
Vanilla Custard
15 min
Yorkshire Pudding
1 godz.