Urządzenia i Akcesoria
Risotto for One
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
shallot halved1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
risotto rice80 g
-
white wine40 g
-
220 g liquid vegetable stock, hotchicken stock hot220 g
-
unsalted butter5 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2745 kJ /
655 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Leek and potato soup
45 min
Breadcrumbs
5 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Boiled Eggs
20 min
Vegetable Soup
35 min
Mashed Potatoes
45 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Scottish Tablet
2 godz. 15 min
'Chip Shop' Curry Sauce
25 min
Vegetable soup
35 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min