Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 250 g digestive biscuits, broken in pieces
- 160 g Maltesers®
- 200 g milk chocolate, small pieces or callets
- 100 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp golden syrup
Topping
- 400 g milk chocolate, small pieces or callets
- 25 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp golden syrup
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1145 kJ / 274 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Butterfly Cakes
1h
Scottish Tablet
2 Std. 15 Min
Toad in the Hole
1h
Chocolate Easter Nests
50 Min
Mini Iced Fingers
2h 10min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Classic Flapjack
55 min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 min
Ginger Flapjacks
1 godz. 30 min
Victoria Sponge
1h 10 min
Yorkshire Pudding
1h