Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 500 g de riz gluant
La sauce coco (le jour même)
- 200 g de crème de coco
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le riz (le jour même)
- 500 g d'eau
- 500 g de lait de coco
- 2 mangues mûres, émincées en fines tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3722 kJ / 884 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 111 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Błonnik
- 7.8 g
Alternatywne przepisy
Lassi à la rose
10min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 godz. 30 min
Crevettes yakisoba
35 min
Pad Thaï
50 min
Laap de bœuf
1 godz. 30 min
Bœuf au tamarin et riz gluant
8 Std. 10 Min
Riz gluant à la noix de coco et à la mangue
7ωρ.
Bœuf teriyaki et riz
1 godz. 45 min
Lassi à la mangue
5min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 min