Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tuňáková omáčka
- 100 gramů cibule, napůl
- 40 gramů olivového oleje
- 700 gramů rajčat, v plechovce, celých, loupaných, odkapaných, na čtvrtky
- 1 - 2 špetky soli, dle chuti
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička oregána, sušeného
- 280 gramů tuňáka ve vlastní šťávě, odkapaného
- 100 gramů černých oliv, bez pecek
- 20 gramů kaparů, nakládaných
Těstoviny
- 1000 gramů vody
- 250 gramů těstovin, velkých kolínek
- 1 polévková lžíce hrubé soli
- 20 gramů parmazánu, strouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2754 kJ / 657 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Makaróny se zeleninou pěti barev
40min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30 Min
Těstoviny s hráškem a sýrem cottage
25 Min
Rizoto s uzeným sýrem
35 Min
Zámecké rizoto
35 Min
Špenátové rizoto
30 Min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25 Min
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
1 Std. 15 Min
Špagety alla Norma
1h 30min
Vejce, vařená
20min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1 Std. 40 Min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 Min