
Urządzenia i Akcesoria
Tex-mex burger
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
5 pieces
Składniki
Burger buns
-
water50 g
-
fresh yeast10 g
-
milk50 g
-
caster sugar15 g
-
plain flour250 g
-
eggs2
-
butter40 g
-
fine salt1 pinch
-
sesame seeds1 tbsp
Barbecue sauce
-
shallots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
brown sugar50 g
-
tomato passata125 g
-
mustard2 tbsp
-
lemon juice (opcjonalnie)1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Tex-mex burgers
-
onions cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
olive oil25 g
-
Mexican spice mix or any other spice mix of choice2 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
tomatoes diced150 g
-
canned sweetcorn kernels drained50 g
-
beef mince formed into 5 burger patties600 g
-
Emmental cheese or any other medium-hard cheese (e.g. cheddar, gouda)6 slices
-
salad leaves for garnishing30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
808 kcal /
3377 kJ
Białko
60 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 Min
Spirulina Ice Cream
16 Std. 10 Min
Cheesecake ice cream
3 Std.
Beef burgers with cheese filling
40 Min
Lime Grapefruit Cooler
10 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Hot dog rolls
3 Std. 30 Min
Big Mac-style sauce
4 Std.
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 Std.
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min