Urządzenia i Akcesoria
Tex-mex burger
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
5 pieces
Składniki
Burger buns
-
water50 g
-
fresh yeast10 g
-
milk50 g
-
caster sugar15 g
-
plain flour250 g
-
eggs2
-
butter40 g
-
fine salt1 pinch
-
sesame seeds1 tbsp
Barbecue sauce
-
shallots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
brown sugar50 g
-
tomato passata125 g
-
mustard2 tbsp
-
lemon juice (opcjonalnie)1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
cornstarch1 tsp
Tex-mex burgers
-
onions cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
olive oil25 g
-
Mexican spice mix or any other spice mix of choice2 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
tomatoes diced150 g
-
canned sweetcorn kernels drained50 g
-
beef mince formed into 5 burger patties600 g
-
Emmental cheese or any other medium-hard cheese (e.g. cheddar, gouda)6 slices
-
salad leaves for garnishing30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
60 g
Kalorie
3377 kJ /
808 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mini Pizzas
1 godz. 20 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Strawberry milkshake
5 min
Banana Cream Pie
4 godz. 15 min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 godz.
Fast meat bread
55 min
Beef burgers with cheese filling
40 min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 godz. 35 min
Mini Hamburgers
4 godz. 5 min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Cheesy Crust Pizza
2 godz. 20 min