Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů oleje
- 300 gramů brambor, vařených, na kousky
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů kondenzovaného mléka, neslazeného
- 50 gramů crème fraîche
- 50 gramů rukoly, na kousky (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 min
Pórkový krém
40 min
Krémová hrášková polévka
40 min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1h
Rajčatová krémová polévka
30 min
Mrkvová krémová polévka
30 min
Krémová květáková polévka
30 min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min