Urządzenia i Akcesoria
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
150 gramů pórku na kolečka (1,5 cm)
-
30 gramů řepkového oleje
-
100 gramů brambor na kousky
-
330 gramů mrkve
-
300 gramů rýže
-
950 gramů vody
-
350 gramů filetů z tresky (cca 4 kusy), omytých a osušených
-
150 gramů brokolice na malé růžičky
-
100 gramů cukety na plátky (0,5 cm)
-
1 polévková lžíce sušeného kojeneckého mléka
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
24.4 g
Kalorie
2009 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
71.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menu pro každý den
75 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Hovězí steaky v papilotě
40 min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 godz. 20 min
Restovaná zeleninová směs
30 min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55 min
Restovaná šalotka (250 gramů)
Brak ocen
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25 min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 godz.
Losos se zeleninou a kuskusem
40 min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 godz. 10 min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min