Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů bílého zelí, bez košťálu, na kousky (cca 4 cm)
- 120 gramů mrkve, na kousky
- 60 gramů olivového oleje
- 40 gramů bílého balzamikového octa
- 1 - 2 polévkové lžíce citrónové šťávy, podle chuti
- 2 čajové lžičky krupicového cukru
- 2 čajové lžičky soli
- 3 - 4 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 2 čajové lžičky celého kmínu
- 12 vypeckovaných černých oliv, na plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 780 kJ / 186 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zelný salát s bylinkami
10 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15 min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 min
Podzimní celerový salát
15min
Kari coleslaw
10 min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Zelný salát s křenem
10 min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Kroupový salát s rajčaty
45min
Salát Boleslaw
10 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min