Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů krupek, trhaných
- 500 gramů vody, na vaření krupek
- 50 gramů sušených hub
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu, celého
- 2 stroužky česneku
- 1 polévkovou lžíci vepřového sádla
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 1 špetka majoránky, sušené
- 20 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1698 kJ / 406 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 12.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žemlovka s tvarohem
1 Std. 30 Min
Velikonoční nádivka
1 godz. 35 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1 Std.
Sladký monkey bread
3 Std.
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1 Std. 10 Min
Houbový Stroganoff
30 Min
Vánoční bramborový salát
45 Min
Brambory Hasselback
1h 5min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 Std.
Bramborový salát s anglickou slaninou
4 godz. 10 min
Štědrovečerní rybí polévka
50 Min