Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů krupek, trhaných
- 500 gramů vody, na vaření krupek
- 50 gramů sušených hub
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu, celého
- 2 stroužky česneku
- 1 polévkovou lžíci vepřového sádla
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 1 špetka majoránky, sušené
- 20 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1698 kJ / 406 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 12.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Houbové karbanátky
25 Min
Houbové rizoto
40 min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55 min
Novoroční čočka s houbami
1 godz. 5 min
Parmazánové noky trikolóra
50 min
Pórkovo - bramborový nákyp
1h 30 min
Velikonoční nádivka
1u. 35min
Sůl z jehličí
5 Min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Nádivka z cukety
50 min