Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 250 gramů těstovinové rýže
- 50 gramů černých oliv, bez pecek
- 100 gramů červené papriky, na kousky
- 100 gramů salátové okurky, na kousky
- 200 gramů sýru feta, na kostky
- 1 stroužek česneku
-
10
gramů čerstvé bazalky
lub 1 čajová lžička sušené bazalky - 30 gramů cibule, napůl
- 40 gramů olivového oleje
- 20 gramů balzamikového octa bílého
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Gnocchi s avokádem
20 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Těstoviny s tuňákem
40 Min
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20 min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1h 40 min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30 min
Gnocchi trikolóra
25 min
Středomořský bramborový salát
1 Std. 10 Min
Mrkvovo-rukolový dip
40 Min
Placky ze čtyř druhů sýru
40 Min
Pomazánka s čedarem a česnekem
10 min