Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di burro + q.b. per imburrare
- 240 g di pasta brisée
- 50 g di zucchero semolato
- 50 g di mandorle tritate
- 500 g di albicocche denocciolate, in quarti
- 4 cucchiai di zucchero grezzo di canna
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2074 kJ / 496 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Torta ricotta e fichi
10h 30min
Torta cupcake
40 Min
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50min
Ciambella alle mele con gocce di cioccolato
1j 30 mnt
Torta deliziosa di mandorle
9h
Crêpes al limone con mascarpone e lamponi
35min
Crostata di ricotta e mirtilli
55 Min
Crostata mele e cannella
1h 20min
Crostata ricotta e confettura di visciole
1h 50min
Torta di mele e nocciole
1 Std.