Crostata albicocche e lamponi
TM31 TM5 TM6

Crostata albicocche e lamponi

3.8 (9 ocen)

Składniki

  • 80 g di burro + q.b. per imburrare
  • 240 g di pasta brisée
  • 50 g di zucchero semolato
  • 50 g di mandorle tritate
  • 500 g di albicocche denocciolate, in quarti
  • 4 cucchiai di zucchero grezzo di canna
  • 150 g di lamponi freschi
  • 1 cucchiaio di zucchero a velo

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2074 kJ / 496 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
54.3 g
Tłuszcz
28.8 g
Błonnik
5.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy