Trancetti all'albicocca
TM5 TM31 TM6

Trancetti all'albicocca

3.8 (36 ocen)

Składniki

Pan di Spagna

  • burro q.b.
  • 4 uova
  • 120 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci

Terminare la preparazione

  • confettura di albicocche q.b.
  • zucchero a velo q.b.

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
556 kJ / 139 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
25.5 g
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy