Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- confettura di albicocche q.b.
- zucchero a velo q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 556 kJ / 139 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20min
Plumcake ripieni al gianduia
50 min
Piccoli tramezzini farciti
50 min
Torta stracciatella
50 min
Tortini di mele
1 Std. 10 Min
Merendine allo yogurt
30 min
Muffin
35 min
Torta al cocco
1h
Quadrotti alle gocce di cioccolato
1h
Plumcake integrale noci e cocco
55 Min
Ciambelline alla ricotta
30 min
Crostata mele e cannella
1h 20min