Tortino raw alla barbabietola

Tortino raw alla barbabietola

4.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 porzioni

Składniki

  • 50 g di fave di cacao non tostate
  • 150 g di cocco disidratato grattugiato + q.b. per decorare
  • 800 g di barbabietole a pezzi
  • 15 g sciroppo di datteri
  • 200 g di carote a pezzi
  • 40 g di olio di cocco
  • 2 cucchiaini di cacao in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3.01 g
Kalorie 830 kJ / 198 kcal
Tłuszcz 15.65 g
Błonnik 6.33 g
Węglowodany 12.53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...