Ravioli di barbabietola (vegan)

Ravioli di barbabietola (vegan)

4.2 11 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 20 g di capperi sotto sale dissalati
  • 100 g di spinaci baby freschi puliti
  • 150 g di tofu a pezzi
  • 50 g di gherigli di noci
  • 10 foglie di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 10 foglie di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • farina di semola di grano duro q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 12.2 g
Kalorie 1761 kJ / 421 kcal
Tłuszcz 11.1 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...