Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
12 portions
Składniki
-
garlic cloves (approx. 0.5 oz)6
-
yellow onion quartered (approx. 1 md. onion)5 oz
-
oil1 oz
-
chili powder2 tbsp
-
onion powder1 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
sweet paprika5 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
garlic powder2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
canned diced tomatoes drained (approx. 1 can)14 ½ oz
-
chicken stock paste1 tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dark brown sugar1 oz
-
barbeque sauce (see Tip)4 oz
-
water divided105 oz
-
pork shoulder trimmed of excess fat56 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
446.6 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
1626.1 kJ /
388.7 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tinga de Pollo
40 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Chicken Enchiladas
40 min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 min
BBQ Pulled Chicken
40 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 godz. 10 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min