Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 garlic cloves (approx. 0.5 oz)
- 5 oz yellow onion, quartered (approx. 1 md. onion)
- 1 oz oil
- 2 tbsp chili powder
- 1 tbsp onion powder
- 1 tbsp mustard powder
- 5 tsp sweet paprika
- 2 tsp ground cumin
- 2 ½ tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
- 2 tsp dried thyme
- ⅛ tsp cayenne pepper
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, drained (approx. 1 can)
- 1 tsp chicken stock paste
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 4 oz barbeque sauce (see Tip)
- 105 oz water, divided
- 56 oz pork shoulder, trimmed of excess fat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1626.1 kJ / 388.7 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 26.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 446.6 mg
Alternatywne przepisy
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 Min
BBQ Pulled Chicken
40 Min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Cobb Salad
1h
Thanksgiving Gravy
20min
Pork Gyros with Tzatziki
15min