Urządzenia i Akcesoria
Pizza dough
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
water room temperature220 g
-
1 tsp diastatic malt powdersugar1 tsp
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour400 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.3 g
Kalorie
1835.3 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
75.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria