Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
-
1
tsp sugar
lub 1 tsp diastatic malt powder -
20
g fresh yeast, crumbled
lub 2 tsp dried instant yeast (8 g) - 400 g bread flour
- 1 tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 7341 kJ / 1752 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 302 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 12.7 g