Urządzenia i Akcesoria
Lasagne bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 - 200 g
Bolognese sauce
-
mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
beef mince800 g
-
water80 g
-
vinegar20 g
-
crushed tomatoes, canned300 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Béchamel sauce
-
milk1000 g
-
butter cut into pieces80 g
-
flour100 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Lasagne assembly
-
butter for greasing and topping
-
dried lasagne pasta approx. 12 sheets (10 cm x 20 cm)250 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50 g
Kalorie
4161 kJ /
994 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2 godz. 30 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Kingfish pie
2 godz.
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Mini Chicken Pies
1 godz. 35 min
Chocolate Bread and Butter Pudding
1 godz.
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Beef Korma
2 godz. 25 min
Steak Sauce
30 min