Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried noodles with vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves peeled and crushed2
-
extra virgin olive oil30 g
-
courgettes unpeeled, cut into thin sticks (5 cm long)200 g
-
carrot cut into thin sticks (5 cm long)150 g
-
celery stalk (approx 50 g), sliced1
-
onion cut into wedges40 g
-
fresh mushrooms (seasonal), cut into slices200 g
-
leek cut into slices50 g
-
fine salt1 pinch
-
soy sauce30 g
-
water1000 g
-
coarse salt1 tbsp
-
Chinese vermicelli (glass noodles)100 g
-
fresh soybean sprouts100 - 150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.5 g
Kalorie
618 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Tofu stew
30 min
Asian vegetable soup with tofu
1 godz. 30 min
Tofu stew
30 min
Penne pasta with tuna
35 min
Tomato rice
30 min
French Fries (Paul) Metric
1 godz. 15 min
Stir-fried vegetables
10 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Steamed Tofu
30 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min