Urządzenia i Akcesoria
Fish and potatoes with tomato sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste1 tsp
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1269 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Cod with citrus butter
50 min
White Fish Salad
35 min
Spiced pork terrine
24 godz.
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.