Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
-
6
hake steaks (120-200 g each)
lub 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrots, cut into pieces
- 400 g tomatoes, cut into pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 100 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Steamed rice
25 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 Std. 10 Min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1h 40min
Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Chicken with egg and almond sauce
45min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Penne pasta with tuna
35min