Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sciroppo al caffé
- 140 g di chicchi di caffè
- 400 g di acqua
- 100 g di zucchero
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 1 vasetto di yogurt naturale (125 g)
- 75 g di latte condensato
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 668 kJ / 160 kcal
- Białko
- 6.03 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Błonnik
- 8.82 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marmellata di mandarini
1j 20 menit
Yogurt fresco
11 Std. 10 Min
Gelato al Primitivo di Manduria
24 Std. 30 Min
Confettura ai frutti rossi e semi di chia raw
12h 15min
Yogurt liquido al cioccolato
1 Std. 15 Min
Yogurt di avena e arancia
12 Std. 30 Min
Composta di mandarini con sciroppo d'acero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1j 30 menit
Confettura di mele
4 Std.
Castagne sciroppate
721h 10 min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1j 20 menit
Yogurt fresco ai mirtilli
15hod. 45min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10 min