Urządzenia i Akcesoria
Barbecue Onions (500 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
neutral oil divided30 g
-
onions cut in halves, then cut into wedges (1.2 cm/½ in.), divided500 g
-
beer (see Tips)60 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard15 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
39.4 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
136.7 kJ /
32.5 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Caramel syrup
25 min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12 godz.
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 min
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min