Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g neutral oil, divided
- 500 g onions, cut in halves, then cut into wedges (1.2 cm/½ in.), divided
- 60 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 15 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 30 g Worcestershire sauce
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 39.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brazilian Cheese Puffs
20 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 Std. 5 Min
Roasted Garlic
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sautéed onions and garlic
10min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 min
Braised Eggs
Brak ocen