Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
TM5 TM6

Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína

4.4 (38 ocen)

Składniki

  • 30 gramů šalotky
  • 150 gramů červeného vína
  • 300 gramů mrkve, na špalíčky (1 cm x 7 cm)
  • 500 gramů vepřové panenky (cca 1 kus, Ø 6 cm)
  • 1 čajová lžička soli, jemné
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 130 gramů vody
  • ½ čajové lžičky masové dochucovací pasty, domácí
    lub ½ masového bujónu
  • 8 jalovcových kuliček (opcjonalnie)
  • 25 gramů třešňového džemu
    lub 25 gramů džemu z červeného bobulového ovoce
  • 20 gramů másla
  • 1 čajová lžička kukuřičného škrobu

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1047 kJ / 250 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy