Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de granos de elote
- 600 g de agua
- 150 g de camote, cortados en cubos pequeños
- 300 g de filetes de pescado blanco, cortado en cubos pequeños
- 20 g de cebolla
- 6 piezas de limones verdes
- 3 ramitas de cilantro
- 2 chiles de árbol secos, frescos y sin semillas
- galletas saladas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1377 kJ / 328 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ceviche de camarón
2h
Ceviche peruano
1óra 15p
Tiradito de pescado y chile de árbol
10p
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30p
Ceviche aromatizado
35p
Albóndigas de atún
1 Std. 20 Min
Arroz de coco (Pittu)
3h
Camarones al mojo de ajo
20min
Hamburguesa de atún
15p
Ceviche blanco
30p
Ceviche
30p
Pulpo fácil con papas y cilantro
1 godz. 25 min