Gambas al ajillo
TM6 TM5 TM31

Gambas al ajillo

4.4 (547 ocen)

Składniki

  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 4 - 5 dientes de ajo
  • 1 - 2 trozos de guindilla roja
  • 350 - 400 g de gambas crudas peladas
  • ½ cucharadita de sal
  • 20 g de zumo de limón (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
691 kJ / 165 kcal
Białko
11.46 g
Węglowodany
0.96 g
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
0.08 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy