Gambas al ajillo

Gambas al ajillo

4.5 570 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva
    70 g
  • dientes de ajo
    4 - 5
  • de guindilla roja
    1 - 2 trozos
  • de gambas crudas peladas
    350 - 400 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de zumo de limón (opcjonalnie)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 165 kcal / 691 kJ
Białko 11.46 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 0.96 g
Błonnik 0.08 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...