Crema conde bicolor

Crema conde bicolor

4.5 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones

Składniki

  • 1 diente de ajo
  • 10 g de aceite de oliva
  • 100 g de jitomate cortado en cuartos
  • 550 g de frijoles bayos cocidos enlatados
  • 600 g de agua
  • 1 pizca de semillas de comino
  • ½ cucharadita de sal fina
  • 550 g de frijoles negros cocidos enlatados
  • 1 ramita de epazote sólo las hojas y un poco más para decorar
  • tortillas de maíz cortadas en tiras y fritas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 44 g
Kalorie 2797 kJ / 666 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 18 g
Węglowodany 114 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...