Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de rabadilla de pollo
- 250 g de pechugas de pollo, con piel y sin hueso
- 250 g de poro, en trozos
- 2 ramas de perejil fresco
- 2 ramas de apio, en mitades
- 2 zanahorias, en mitades
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de azúcar
- 1750 g agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2268 kJ / 540 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 3402 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz Blanco
35min
Sopa de fideo TM6
35min
Caldo de pollo con arroz
35min
Caldo de pollo de la abuela
1 Std. 15 Min
Sopa de lentejas
1h 30min
Arroz rojo
1h 25min
Sopa de lentejas con plátano
1h 25min
Frijoles negros
14 Std.
Caldo de pollo con fideos
35min
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Ensalada de nopales
20 min
Sopa de poro y papa
40 min