Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de alcaparras
- 90 g de aceitunas
- 30 g de pepinillos en escabeche
- 25 g de ajo
- 250 g de cebolla
- 200 g de jitomate
- 50 g chiles chipotles adobados
- 1 cdita de sal
- 350 g de agua
- 2 cdas de mantequilla, para engrasar
- 4 filetes de pescado blanco, salpimentados al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1327 kJ / 316 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Robalo al mojo de ajo
1 Std. 20 Min
Pescado con salsa de morrón
45min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Pescado a la talla
40min
Pescado para taquear
25 Min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Pescado con adobo
1 Std.
Res con pimientos y salsa picante
40min