Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Holandský řízek
- 200 gramů goudy
- 500 gramů mletého vepřového masa
- 3 vejce
- 150 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku) nebo mléka
- 2 - 3 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
- 1 čajová lžička muškátového oříšku, mletého
- hladká mouka, na obalení
- strouhanka, na obalení
- olej na smažení
Bramborovo-brokolicové pyré
- 600 gramů brambor, na plátky (0,5 cm)
- 400 gramů brokolice, na kousky
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
- 350 gramů mléka
- 30 gramů másla
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3956 kJ / 944 kcal
- Białko
- 48.35 g
- Węglowodany
- 49.5 g
- Tłuszcz
- 61.5 g
- Błonnik
- 6.9 g
Alternatywne przepisy
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.
Bramboráky
45 min
Katův šleh
35 min
Gulášová polévka
1 godz. 5 min
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 min
Frankfurtská polévka
30 Min
Sekaná s bramborami
1 Std.
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 Std. 50 Min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 Std. 40 Min
Čevapčiči s tzatziki
30 Min