Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů cibule, napůl
- 20 gramů másla
-
1000
gramů zeleného hrášku, čerstvého
lub 1000 gramů mraženého zeleného hrášku - 600 gramů vody
-
1
polévková lžíce kuřecí dochucovací pasty
lub 1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody) -
200
gramů crème fraîche
lub 200 gramů zakysané smetany - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolicový krém
30 min
Špenátová polévka se smetanou
40 min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1h
Krémová zeleninová polévka
35 min
Pórkový krém
40 min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1h
Krémová bramborová polévka s rukolou
25 min
Krémová kuřecí polévka
45 min
Dýňový krém s kari
35 min
Krémová květáková polévka
30 min
Dýňová polévka se smetanou
40 min