Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů mrkve, oloupané, na kousky
- 60 gramů petržele, kořenové, oloupané, na kousky
-
3
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
lub 2 drůbeží bujóny (0,5 l vody) - 50 gramů másla
-
400 - 500
gramů rajčat, oloupaných, na čtvrtky
lub 400 - 500 gramů konzervovaných rajčat - 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 400 gramů vody
- petrželová nať, nasekaná
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 536 kJ / 128 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 9.75 g
Alternatywne przepisy
Špenátová polévka s vejci
35min
Koprová polévka
20min
Krémová polévka z červené čočky
35min
Pórkový krém
40min
Hrachová krémová polévka
25min
Čočková polévka
1h 35min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Mrkvová krémová polévka
30 min
Cuketová krémová polévka
25min
Zeleninová polévka s těstovinami
50min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Krémová květáková polévka
30 min