Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 250 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky (4 cm)
- 5 snítek čerstvé petržele
-
5
snítek čerstvého libečku
lub 3 čajové lžičky sušeného libečku - 450 - 550 gramů hovězího masa, bez kosti, na kousky (7 cm)
- 6 kuliček černého pepře
- 6 jalovcových kuliček
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 hřebíčky
- 3 - 3 ½ čajové lžičky soli
- 1000 - 1500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Bramborová kaše
50 min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Vařené brambory
30 Min
Rýže, vařená
25min
Trhané vepřové maso
4h 5min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 Std. 30 Min
Těstoviny, vařené
20min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 Std. 10 Min
Drůbeží vývar
1 Std.
Vařená jasmínová rýže
35 min
Čirý zeleninový vývar
3 Std. 45 Min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 godz. 5 min