Urządzenia i Akcesoria
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 7 godz. 5 min
18 portions
Składniki
Biscuit bowls
-
unsalted butter cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
light brown sugar to taste120 - 150 g
-
egg1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt1 pinch
-
oil spray for greasing
Ice cream
-
plain chocolate biscuits150 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
sweetened condensed milk200 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
chocolate lollies of choice, for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
99.8 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
1456.7 kJ /
346.8 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate ice cream
12 godz.
Buttercream icing
10 min
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Chocolate ripple cheesecake towers
40 min
Freckles
1 godz.
Marshmallow pops
25 godz. 40 min
Chocolate mint thins
2 godz. 30 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Blueberry brioche buns
1 godz. 50 min
Damper with golden syrup butter
40 min
Pinwheel biscuits
26 godz. 40 min