Urządzenia i Akcesoria
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 7 godz. 5 min
18 portions
Składniki
Biscuit bowls
-
unsalted butter cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
light brown sugar to taste120 - 150 g
-
egg1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt1 pinch
-
oil spray for greasing
Ice cream
-
plain chocolate biscuits150 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
sweetened condensed milk200 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
chocolate lollies of choice, for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
99.8 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
1456.7 kJ /
346.8 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Freckles
1 godz.
Layered Jaffa® slice
2 godz. 30 min
Chocolate chip cookies
50 min
Chocolate chip muffins
40 min
Chocolate ice cream
12 godz.
Fruit ice cream
10 min
Buttercream icing
10 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Churros
40 min
Pinwheel biscuits
26 godz. 40 min
Giant doughnuts
2 godz. 40 min
American-style pancakes
45 min