Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mantequilla
- 80 g de vinagre balsámico
- 1 ½ cdita de azúcar
- 35 g de mantequilla, en cubos y a temperatura ambiente
Espárragos
- 500 g de agua
- 150 g de espárragos, limpios
- 1 cdita de sal gruesa
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1239 kJ / 295 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Papas rostizadas TM6
1h 15 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Ensalada de coles de bruselas
35 Min
Puré de papa y poro
40min
Puré de camote
40min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15 min
Papas al horno
1h
Camarones al ajillo
25 min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min
Camarones sofritos TM6
15min