![Espárragos con mantequilla balsámica Espárragos con mantequilla balsámica](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01541790-065C-4ACD-9C29-79BD5853A70C/Derivates/7A25AA27-3D46-4057-A55F-BCF5A595D4C6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mantequilla
- 80 g de vinagre balsámico
- 1 ½ cdita de azúcar
- 35 g de mantequilla, en cubos y a temperatura ambiente
Espárragos
- 500 g de agua
- 150 g de espárragos, limpios
- 1 cdita de sal gruesa
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1239 kJ / 295 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aderezo de mostaza y balsámico
5 Min
Ensalada de betabel
1h 10min
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Camarones al ajillo
25min
Ensalada capresse
15 Min
Salmón con hongos y puré de papa
45 Min
Camarones al mojo de ajo
20min
Ejotes almendrados
30min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min
Puré de camote
40min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.