Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Papas rostizadas
- 625 g de agua
- 1300 g de papas cambray grandes
-
85
g de aceite de oliva extra virgen
lub 85 g de aceite vegetal - 3 cditas de sal, o al gusto
- 2 ramitas de romero fresco, solamente las hojas
Gremolata de queso parmesano
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 2 tiras de cáscara de limón verde (ver tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1449 kJ / 345 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1326 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas
50min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Puré de papa y poro
40min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Papas al horno
1h
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Puré de papa
50min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min