Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 250 g de agua
- 600 g de papas, peladas, en cubos (1 cm)
- 1 cdita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 453 kJ / 108.3 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 395.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta de jitomate y chorizo
25 Min
Tortas de papa alemanas
45 min
Pasta con frijoles
35 min
Papas con chorizo
40 min
Arroz blanco con verduras
40 min
Papas al horno
1 godz.
Guarnición de verduras
40 min
Fetuccine de zanahoria y calabacita al vapor
35 min
Puré de papas
50 min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Ensalada cremosa de papas
40 min
Pescado empapelado con verduras
1 godz. 15 min