Wersje kompatybilne
Barritas de chocolate y arroz inflado (sin gluten)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos (consultar lista FACE)
- 25 g de arroz inflado certificado sin gluten
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Cookies de chocolate (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Rosquillas americanas sin gluten
2hod. 30min
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40 min
Bombones de chocolate con cereales (sin gluten)
1h
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min
Barritas de avena y arroz inflado con pepitas de chocolate
2 godz. 10 min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min