Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
TM5 TM6

Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche

4.7 (14 ocen)

Składniki

  • 60 gramů cibule, napůl
  • 10 gramů másla
  • 500 gramů zeleného chřestu
  • 500 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • 100 gramů crème fraîche, plus na ozdobu
  • ½ čajové lžičky soli, podle chuti
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 10 gramů čerstvé petržele, nasekané

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
512 kJ / 122 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy