Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule, napůl
- 10 gramů másla
- 500 gramů zeleného chřestu
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 100 gramů crème fraîche, plus na ozdobu
- ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře
- 10 gramů čerstvé petržele, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 512 kJ / 122 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krevetová polévka s batáty
45 Min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1 Std.
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 Min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 Min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25 Min
Fenyklová polévka se sýrem
35 Min
Rajčatová krémová polévka
30 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Cuketová krémová polévka
25 Min